Главная
Введение
Тренинг
Разное
Зал славы
Интервью
Титулы
Родословные
Фотогалерея
Новости шоу
Форум
Ссылки
E-mail
Подпишитесь на новости!
поиск:
в родословных
в новостях шоу
  Новости шоу
Новости шоу
YU Arena №9 2001
[ ]
#1/9
Ira Knls. & Dejo Ivanovic's MADONA 2xW vs Vukcevic's GEISHA 1xW Суки (F) - 13.45 кг.
Рефери: Mirko Vesovic*

Madona je stara 3god. i ide za titulu sampiona. Otac joj je K&G.'s BELI a majka Djukic's MAZA. U pedigreu od 4 generacije su joj, (3xJUMBO ROM ; 3xCH TOM Zuti i 4xCH TOM Crni). Vlasnistvo je Gasa i Joca Miletic iz Niksica a trenirao je i hendlovao, kao i u dva prethodna meca Dejo Ivanovic iz Podgorice. Geisha je jednostruka pobednica razornog ugriza i impresivnopg stila, stara je 5 godina i sestra je jos jednog vrhunskog psa Vukcevic's ZAZE koja je pobedila ,,veliku" Knezevic's CH MALU. Kcerka je Vukcevic's JOOP-a 2xW i Mugijeve cerke. Vlasnik, treber i hendler je Zoran Vukcevic iz Podgorice. Mec je odrzan u Podgorici. Zestok start dva vrhunska psa, obe istovremeno prave zahvat na plecku i tresu. Geisha se spusta na zglob prednje noge a Madona prelazi na uvo protivnice. Geisha ima dobar zahvat i tako silno trese da baca Madonu po celom ringu, drzeci je za nogu i pravi velike povrede. Madona je napokon skida zahvatom na glavu i sada ona Geishu baca po ringu plesuci oko nje i cuvajuci ostecenu prednju desnu nogu. Oko 7-og minuta zenke su jedna drugoj u ustima. Madona trese donju vilicu Geishe a ova drzi gornju. U tom momentu Geisha lomi Madoni gornju vilicu, desni su otkinute i ispada joj desni ocnjak a levi je od ranije slomljen. Iz ovog zahvata Geisha ulazi u zglob sada prednje leve noge i tu pravi velike povrede. Madona je skida zahvatom na glavu, a odmah zatim ona vraca kontru u Gieshinu plecku. Medjutim vec tada oko 12 min. Madona je prakticno bez prednjih nogu i gornje vilice. Geisha napada svom silom tresuci prednje noge i vrat. Madona joj vraca istom merom po prednjim nogama i glavi s tim sto Geisha pravi puno vise stete od Madone. U dva navrata je izgledalo da je Madona dala sve od sebe i da ne moze vise, medjutim dobar pas moze i nemoguce. Mec ni jednog momenta ne gubi na intenzitetu i pun je preokreta i efektnih kontri. Na 1:30 Madona je na prednjoj nozi i trese, Geisha drzi nos ali pocinje da cvili i trnuje. Na nezahvatu zenke se odvajaju i Geisha treba da skrecira, ali kada je odnesena u svoj cosak ona pocinje da se trese i trza kao da ima napad epilepsije. Na skrec je trzajuci i tresuci se uspela da dodje do Madone, koja odmah radi glavu. Vlasniku Geishe je predlozeno da je digne kako bi je spasao. Madona je hendlovana i trci skrec padajuci sa prednjih nogu, pravi zahvat i trese Geishu drzeci je za usi i glavu. Geisha trza i vidi se da je na izdisaju. Madona je opet hendlovana i Geisha na svom skrecu pada izmedju nogu hendlera, trza se i umire u ringu za pet sekundi. Madona je uginula dva dana kasnije, zalosno je sto je uopste doslo do ovog meca jer su izgubljene dve vrhunske zenke, ali da nije Podgorica bi bila uskracena za najbolji mec ikada odrzan na ovim prostorima. Veliko hvala, velikim ratnicama!
Победитель: Ira Knls. & Dejo Ivanovic's CH MADONA (1:42)

#2/9
Citluk Knls' BELA 1xW vs Dingo's SHILA 1xW Суки (F) - 15.5 кг.
Рефери: Ivan (Snooty-Yu)

Mec trajao 0:45 u zadnjih pet minuta Shila izbegava borbu, i na prvom skrecu staje, a Bela sa velikim povredama potvrdjuje pobedu.
Победитель: Citluk Knls' BELA 2xW (0:45)

#3/9
Lule & Pera's CRNI 1xW vs Ivan's RENE 1xW Кобели (М) - 18 кг.
Рефери: Seki

Rene presao kilazu i Pera uzima kaparu i pusta mec. Tempo veoma dobar. Crni uspeva da se probije do zadnje noge Rene-a i dosta ga ostecuje. Rne napada glavu, noge i grudi. Oko 0:30 Crni pocinje da dominira i prelazi na ramena nanosi veoma velike povrede Rene-u. Oba psa su radila po dva skreca. U 1:05 Ivan predaje mec i Rene pokazuje da je veoma srcan pas. Crni isto pokazuje volju za borbu. Mesto i organizacija odlicni i uslovi izvanredni. Za to se pobrinuo Mica Lomnica Kennels.
Победитель: Lule & Pera's CRNI 2xW (1:05)

#4/9
Djoga's PANDA vs Zdravko's SAPI Кобели (М) - 21 кг.
Рефери: Pera-G.T.P's

Oba psa su u dogovorenoj kilazi. Borba krece jakim tempom. Sapi napada noge i plecke, dok se Panda brani na glavu. Sapi nanosi velike povrede Pandi tako da Panda jedva uspeva da stoji na nogama. U 0:40 Djoga predaje mec a Panda pokazuje veoma dubok gejm i pored toga sto je mnogo ostecen. Sapi takodje pravi kortezi skrec za pobedu. Organizacija odlicna.
Победитель: Zdravko's SAPI 1xW (0:40)

#5/9
Turtle Knls' BLEKI vs Dragan's ZIP Кобели (М) - 18.8 кг.
Рефери: Bane-Pop Knls.'

Bleki tezak 18,750 a Zip 18,600 kg. Mec pocinje brzim tempom oba psa. S tim sto Bleki dominira ceo sat. Nakon toga Bleki posustaje a Zip ustaje i pocinje da dominira do kraja meca. Posle sedam dobrih skreceva oba psa, red je na Beki-a koji krece ali sa zakasnjenjem i ne stize do Zipa na vreme, jer je vec bilo izbrojano do deset i gubi mec.
Победитель: Dragan's ZIP 1xW (1:15)

#6/9
Turtle Knls' MALENA vs Kartell Knls' CRISSY Суки (F) - 13.8 кг.
Рефери: Tar Istvan (TATA)

Malena (Turtle's CH JONSY x Boban's ASTRA) Crissy (Djero x Tony x Blinkieva cerka). Crissy nabija tempo od samog starta, koji traje do 1:00, Malena je strpljivo cekala i docekala 1:10 kada napada prednje i zadnje noge. Trazen je skrec za nastavak, Crissy ga veoma srcano na deset kompletira. Zatim sledi predaja, a Malena potvrdjuje pobedu.P.S. Mec je dogovoren po pravilima Arene sto znaci posle prijavljenog trna hendleri mogu da hendluju pse ako dodje do nezahvata. Ovo smo mi pokusali da uradimo ali je Malena u medjuvremenu napravila zahvat. Istog momenta sam pustio Malenu oko cega se digla velika rasprava u publici. U jednom od narednih brojeva Arene cu prevesti pravila na madjarski sto ce biti poklon od mene madjarskim fajterima, kako ubuduce nebi dolazili u neprijatnu situaciju ako pustate pse u madjarskoj. Cveta & Mira - Turtle Kennels!
Победитель: Turtle's MALENA 1xW (1:35)

#7/9
T.K.B. Kennels.Turtle Knls' & T.K.B.'s BADY TRAMP 1xW vs Roll-La's MATYAS Кобели (М) - 21.5 кг.
Рефери: Viljce

Macas (GR CH MOZES x Vicki 2xW(CH Gremlin x Shana) a Bady (Mr.Indijan x Sasha). Macas zestoko radi glavu, tj. njusku i gornju vilicu. Bady izdrzava velike povrede, posle nezahvata krece u ofanzivu i zestoko radi noge. Macas nema resenje i u 1:25 ne uspeva da kompletira gejm skrec. Bady prelece ring. Mec je odrzan u Madjarskoj (Budimpesta).
Победитель: Turtle & T.k.B.'s BADY TRAMP 2xW (1:25)

#8/9
Gianni's SIMBA vs Vujanovic's MAKI Кобели (М) - 17 кг.
Рефери: Mirko Vesovic*

Simba (CH Zuti Tom) na merenju 16,800. Maki (Yankee x Tea) 16,950. Maki kasno pokupljen na 0:09.
Победитель: Gianni's SIMBA 1xW (0:09)

#9/9
Bruno's SMOKI vs Zvezdara's MALI Кобели (М) - 15.2 кг.
Рефери: Dejan* (Balkan Boys')

Mali je od Toske's CH BLACK MUP-a, a Smoki je iz Brunine odgajivacbice preko Bijeljina Boys' pasa.Oba psa su u kilazi. Mali krece zestoko na grudi i noge ali ga Smoki uspesno stopa i vraca istom merom. Dobar mec dva odlicna skrecera koji prelecu ring. Smoki je pametniji i sveziji i Zoran je prinudjen da preda mec. Oba psa ispaljuju jos po jedan skrec.
Победитель: Bruno's SMOKI 1xW (0:47)

#10/9
Toske's BLACK DENY vs Antohin's MYSTIC 1xL Кобели (М) - 16.3 кг.
Рефери: Nesa - Paun*

Deny od Toske's CH BLACK MUP-a a Mystic od Antohin's MOCE. Mystic staje na prvom skrecu.
Победитель: Toske's BLACK DENY 1xW (0:40)

#11/9
Gaja's AGA 1xW, 1xL vs Panta's DIK Кобели (М) - 21.5 кг.
Рефери: Rakonjac*

Oba psa su od Kida 1xW, 1xD. Mec je bio ravnopravan do 0:15 kada dik krece u nezadrziv napad na zadnje noge koje lomi i sve je gotovo u 0:25 kada Aga ne moze da skrecira. Aga je uginuo posle meca.
Победитель: Panta's DIK 1xW (0:25)

#12/9
Alfa Knls' & N.B.K.'s CH BRICK 4xW, 1xL vs Kare's DIABLO NEGRO 1xW Кобели (М) - 18 кг.
Рефери: Igor

Brick radi glavu, prelazi na plecke i finisira na vrat. Sve je gotovo u 0:37.
Победитель: Alfa & N.B.K.'s CH BRICK 5xW, 1xL (0:37)

#13/9
N.B.K.'s SABAN vs Cantavir's CRNI Кобели (М) - 25 кг.
Рефери: Gordan*

Saban radi donju vilicu i posle 0:10 prelazi u ofanzivu na zadnji kraj. Na prvi skrec Crni staje u 0:27 a Saban potvrdjuje pobedu.
Победитель: N.B.K.'s SABAN 1xW-(sada u vlasnistvu S.V.S.' iz Rusije). (0:27)

#14/9
Cile's OKY vs Bijeljina Boys' REJ 1xL Кобели (М) - 19.3 кг.
Рефери: Mladen - Roda.

Cile predaje mec u 1:10. Oba psa su pokazala gejm.
Победитель: Bijeljina Boys' REJ 1xW, 1xL (1:10)

#15/9
Bingo's TRISIC vs Cile's RELJA Кобели (М) - 16.4 кг.
Рефери: Slobo* (Bijeljina Boys')

Na 1:38 Relja staje a Trisic potvrdjuje pobedu.
Победитель: Bingo's TRISIC 1xW (1:38)

#16/9
Floyd's JUMBA vs Amor Knls' DONA 1xW Суки (F) - 15.1 кг.
Рефери: Gile

Jumba je od Floyd's OKY i Floyd's DANGER, a Dona (BELI x MEGI). Nakon 2:38 pobeda Jumbe.
Победитель: Floyd's JUMBA 1xW (2:38)

#17/9
Nikolic's BODY vs Brajovic's AKI Кобели (М) - 18 кг.
Рефери: Mirko Vesovic*

Body je od Floyd's OKY i cerke CH MAJK-a., a Aki (TOM x VILMA). Nakon 0:50 pobeda Body-a.
Победитель: Nikolic's BODY 1xW (0:50)

#18/9
Red Devil's CRAZY ZIKA vs Neziraj's BILI KING Кобели (М) - 21 кг.
Рефери: Mika (K.G. Boys')

Bili napada a Zika mu sece usi i u 0:23 Bili staje.
Победитель: Red Devil's CRAZY ZIKA 1xW (0:23)

#19/9
Red Devil's CRAZY ZIKA 1xW vs Spasojevic's ZULE Кобели (М) - 20 кг.
Рефери: Miljan

Zuletu kupirane usi specijalno za Ziku, ali Zika radi skoljke sto se pokazalo gore po Zuleta i on staje u 0:38 iako je slomio Ziki nogu.
Победитель: Red Devil's CRAZY ZIKA 2xW (0:38)

#20/9
Red Devil's CRAZY ZIKA 2xW vs Lukic's LORD Кобели (М) - 18.6 кг.
Рефери: Jevdjo* (CH Gan)

Lord je sin od Mika's MAGIC KID-a i staje za 0:28 nakon velikog presinga na usi.
Победитель: Red Devil's CH CRAZY ZIKA 3xW (0:28)

#21/9
Red Devil's CH CRAZY ZIKA 3xW vs K.G.Boys' MAGIC KID 1xW,1xD Кобели (М) - 19 кг.
Рефери: Rakonjac*

Sudija iz Kraljeva nije dosao pa je predlozen Rakonjac (drugi vlasnik Zike). Prvih 0:40 Kid napada a Zika radi usi i glavu. Puno obrta u toku meca i na 2:48 dogovoreno je nereseno.
Победитель: NERESENO (2:48)