Главная
Введение
Тренинг
Разное
Зал славы
Интервью
Титулы
Родословные
Фотогалерея
Новости шоу
Форум
Ссылки
E-mail
Подпишитесь на новости!
поиск:
в родословных
в новостях шоу
  Новости шоу
Новости шоу
YU Arena №4 2000
[ ]
#1/4
Gordan's AVON vs Misa's ROLE Кобели (М) - 25 кг.
Рефери: Atila (Segedin)

Avon je od JORDAN-a a Role od MISS BADDY ROM. Avon je 700gr. preko kilaze ali Misa pusta mec. Avon stopa na usi da bi oko 0:30 napao vrat. Role trnuje i Misa tra`i skrec za nastavak. Role skrecira a Avon ponovo krece na vrat i Role po~inje da bezi. U 0:37 Role je stao.
Победитель: Gordan's AVON 1xW (0:37)

#2/4
Gordan's MAKI 1xW vs Aladar's HITLER Кобели (М) - 20 кг.
Рефери: Mirko Sokolovacki*

Maki je BLACK x Linda i napada zadnje noge. Hitler uspeva da ga skine ali samo za kratko. Maki se osloba a zahvata i prelazi na grudi a zatim se premesta ponovo na zadnji kraj i Hitler pocinje da izbegava borbu. U 0:05 mec je gotov.
Победитель: Gordan's MAKI 2xW (0:05)

#3/4
Gordan's MAKI 2xW vs Feher's BAKSI Кобели (М) - 20 кг.
Рефери: Mirko* (N.B.K)

Baksi ne pruza nikakav otpor i mec je gotov u 0:06.
Победитель: Gordan's CH MAKI 3xW (0:06)

#4/4
Gordan's CH MAKI 3xW vs N.B.K's COLORADO KID Кобели (М) - 20.5 кг.
Рефери: Akos

Maki je sin od BLACK x LINDA a Colorado Kid je sin od CH COLORADO x LITTLE LILLY. Maki napada zadnje noge a Kid pokusava da ga ustopa na usi ali ne uspeva u tome i u 0:45 posle napravljenih 6 skreceva Kid staje dok Maki potvrdjuje pobedu skrecom.
Победитель: Gordan's CH MAKI 4xW (0:45)

#5/4
G.M.'s RIKO vs Bojan's GUTA Кобели (М) - 18.7 кг.
Рефери: Debi

Riko je sin od CH TRAPE a Guta je od TORA. Mec je bio neizvestan sve do 0:40 kada Riko preuzima inicijativu i Bojan dize Gutu u 1:06. Riko sigurno skrecira i pobedjuje.
Победитель: G.M.'s RIKO 1xW (1:06)

#6/4
Floyd's OKI 1xL vs Lakusic's CEZAR 1xW Кобели (М) - 18.5 кг.
Рефери: Alen* (Montenegro Knls.)

Oki je FLOYD x DOLY i ima jedan game poraz, dok je Cezar nepoznatog porekla. U 0:47 Cezar je podignut i pravi retko vidjen dead game skrec.
Победитель: Floyd's OKI 1xW , 1xL (0:47)

#7/4
Banjo's MISSY 1xW vs Amor Knls.' DONA Кобели (М) - 14.4 кг.
Рефери: Alen* (Montenegro Knls.)

Missy je (CH GYROUX x DONA) a Dona je od BILLY-a 2xW i MEGGY (ZUTI TOM). U 1:58 Missy je izbrojana.
Победитель: Amor Knls.' DONA 1xW (1:58)

#8/4
Macola's RON vs Cvisic's AMOR Кобели (М) - 17.5 кг.
Рефери: Svabin

Ron napada od pocetka grudi i pravi dosta stete. Amor se brani na glavu sa povremenim napadima na noge. Nakon napravljena po tri skreca oba psa Amor staje u 2:00, dok Ron skrecira za pobedu.
Победитель: Macola's RON 1xW (2:00)

#9/4
Bingo Kennels' CH BOOGY BOY vs Mickey's GR CH MALI CHEDA Кобели (М) - 16.5 кг.
Рефери: Dejan* (Balkan Boys)

Boogy je 4xW i u prethodnim mecevima je pobedio dokazane protivnike. GR.CH Cheda je 5xW. Zestok start oba psa koji pokazuju da su fajteri. Pri jednom stifle zahvatu Boogy-a Cheda se brani na glavu i izbija mu zub. Naizmenicni napadi na zadnji kraj protivnika i jednog i drugog psa. Oko 20min. Sloba prijavljuje trn za Chedu i on prvi ide naskrec. Oba psa su sigurno odradili po dva skreca. Boogy je nesto jaci i jace grize tako da je Miki primoran da preda mec. Oba psa su na kraju skrecirala. Boogy je ovom pobedom postao drugi GR.CH u odgaivacnici Bingo Kennels.
Победитель: Bingo's GR CH BOOGY BOY (0:42)

#10/4
Mucak & Sirmium's FRENKY vs Cican's SADAM Кобели (М)
Рефери: Slobo* (BN)

Sadam je sin od Krkeljic's SUVO tj. unuk od Hall's Jocker-a a Frenky je dupli Balkan Boys' CH BLACK BUCK. Od starta Sadam napada dok se Frenky brani na glavu. Sadam pravi povrede Frenky-u po prednjim i zadnjim nogama i genitalijama, a Frenky njemu jako ostecuje glavu. U 0:50 Neven trazi skrec za nastavak i Cican pristaje. Frenky ide sigurno na skrec. U nastavku Neven nudi nereseno ali Cican ne prihvata i u 1:00 ponovo Frenky skrecira sigurno kao i prvi put. Frenky polako preuzima inicijativu i pocinje sa napadima na grlo da bi sada Cican trazio skrec za nastavak u 1:10. Sadam izlazi na skrec i pokusava sa napadima na noge u cemu ga Frenky uspesno sprecava i finisira na vrat. U 1:23 Cican nudi skrec za pobedu.. Frenky sigurno i brzo ide na skrec dok je na probnom skrecu Sadam izbrojan na sve cetiri.
Победитель: Mucak & Sirmium's FRENKY 1xW (1:23)

#11/4
Vangelis(Balkan Boys') BLACK ALF vs Roka's BUTCHER Кобели (М) - 23 кг.
Рефери: Markopoulo (Greece)

Alf je uvezen iz Yugoslavije iz Balkan Boys' odgaivacnice. Vangelis je prozvan i pristaje na mec. Na merenju je ALF tezak 23,00kg. dok je Buster imao 25,00kg. Od pocetka Alf je u napadu na prednji kraj dok se Buster brani na glavu. Alf jako ostecuje grudi protivnika. I pored velikih povreda kod oba psa, nije bilo nezahvata i mogucnosti za hendlovanje sve do 0:48 kada dolazi do skreca. Treba da skrecira Buster, kome su grudi jako ostecene i mnogo krvare, jer je prvi pustio zahvat ali je izbrojan, dok Alf pravi brz i siguran skrec. Mec je odrzan u Grckoj.
Победитель: Vangelis(Balkan Boys') BLACK ALF 1xW (0:48)

#12/4
N.B.K.' DJINA vs Pera's ENDZI Кобели (М) - 19.5 кг.
Рефери: Toth Robert

Djina je od CH TIGER-a i TUFI-ke a Endzi je Jumbo krvi. Djina u ofanzivi a Endzi pokusava da je zadrzi dalje od svojih grudi. U 1:00 Pera trazi skrec za nastavak koji Endzi kompletira. U 1:05 Pera predaje mec i pusta Endzi na kortezi koji ona srcano odradjuje. Djina u svom uglu vristi od zelje za borbom.
Победитель: N.B.K.'s DJINA 1xW (1:05)

#13/4
Vukotic's DJUKA vs Ostojic's SANTOS Кобели (М) - 15.3 кг.
Рефери: Gezovic Radovan

Djuka je (TOM x SARA) a Santos (JEEP x ZUTA). Djuka napada grudi i plecke a Santos se dobro brani na glavu i pravi veliku stetu. Djuka posustaje a Santos radi noge, vrat i glavu. Djuka polako dolazi sebi i zahvaljujuci jacem gejmu i volji za borbom uspeva da pobedi. U 1:15 na svom cetvrtom skrecu Santos staje dok Djuka srcano potvrdjuje pobedu.
Победитель: Vukotic's DJUKA 1xW (1:15)